Skip to main content
Produse Druseidt

Produse Druseidt

Firma noastră este reprezentanța fabricii germane Druseidt Elektrotechnik și deține dreptul exclusiv de comercializare ale produselor sale.

Compania Druseidt a fost fondată înainte de 1890 în orașul Remscheid, Germania. Druseidt este o companie care operează la nivel internațional cu o gamă largă de produse fabricate în serie și un număr mare de produse personalizate, toate în domeniul curenților industriali, ofertând un spectru bogat de sisteme moderne de transport de curent.

Catalogul Nr. 1 conține prezentarea produselor de conectică (papuci de cablu, conectoare, tuburi de capăt, cleme și mufe pentru cablu), precum și sculele mecanice, hidraulice, electro-hidraulice, prese, clești de tăiat cabluri și clești de sertizat.
Catalogul Nr. 2 prezintă amănunțit cablurile speciale cu izolație de silicon, cabluri răcite cu apă, conexiuni flexibile respectiv trese și benzi flexibile.
Catalogul Nr. 3 conține elemente de contact cu o tensiune superioară și accesoriile acestora necesare tehnologiilor de anodizare și galvanizare.
Catalogul Nr. 4 prezintă elemente speciale din cupru, piesele de dilatație de cupru și aluminiu, șine lamelare.